Nyt fedt udendørs fitnessanlæg

Sundby Idrætspark har åbnet et avanceret udendørs fitnessanlæg

Slut med dårlige undskyldninger

Nu kan du godt droppe de dårlige undskyldninger for ikke at træne. Et nyt udendørs træningsområde med multifunktionelt udstyr og digitale funktioner ved Sundby Idrætspark på Amager står til din rådighed.

Både for de slappe og de fitte

Det unikke ved fitnessanlægget ’Cross System’, som er blevet til i samarbejde med den danske producent af legepladser og træningsfaciliteter KOMPAN, er en vægtløsning, der giver alle mulighed for at træne på deres eget niveau. Derudover er hver maskine udstyret med en QR-kode, som man kan scanne med sin smartphone for at få instruktioner til, hvordan man benytter den. Samtidig har KOMPAN udviklet en træningsapp, der kan bruges specifikt til anlægget.

Redskaberne tilpasser sig din styrke

Hensigten er at opfordre alle københavnere til at bruge anlægget til at få motion – også dem, der ikke træner normalt. - Det nye og specielle ved anlægget er, at den belastning, man får ved at bruge redskaberne, varierer, afhængigt af hvilken vægt man lægger i, siger Københavns kultur- og fritidsborgmester, Carl Christian Ebbesen, og tilføjer:

- Anlægget kan bruges af alle. Også eksempelvis børn, handicappede og ældre. Det er nemt, lige til og står frit tilgængeligt. Samtidig er det placeret i et område, hvor mange mennesker ikke traditionelt set dyrker motion. Så hele idéen er at prøve at få flere til at motionere.

Vi forsøger at tiltrække dem, som ikke normalt går op i fitness

Ambitionen er dog ikke, at fitnessanlægget skal kunne erstatte besøg i et almindeligt træningscenter. - Det er slet ikke hensigten, nej. Vi henvender os primært mod en anden målgruppe – nemlig dem, der ikke plejer at dyrke motion. Forhåbningen er, at det kan inspirere flere mennesker til at motionere på en nem og sjov måde siger Carl Christian Ebbesen.